sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

pääsiäistä

olohuoneen uudet raitaiset toivat kevään sopivasti pääsiäiseksi. oravalla on vielä tarvetta villaiselle, kun niin ahnaasti nyppi pitkäkarvaista tuuletustelineellä. 100% villaa ovat uudetkin. kylmyys puskee läpi vanhan talon lattiasta luultavasti vielä tovin.

perjantai 29. maaliskuuta 2013

laajennuksessa



laajennuksessa sisätyöt ovat edenneet yhtä hitaasti kun kevät on tullut tänä vuonna. kulku tapahtuu edelleen ainoastaan ulkokautta, jotta pöly ei turhaan kulkeudu muihin tiloihin. vaatteissa sitä tuntuu kulkeutuvan kuitenkin. ulko-ovi on edelleen rakennusaikainen lainaovi, mutta näyttäisi siltä, että saamme varsinaisen oven (+ kellarin oven) puusepältä kevään aikana, eli pian, jee!
seinissä käytetty siskonpaneeli jatkuu katossa, ja kauniisti yhtenäisenä jatkuukin; pitkältä ikkunaseinältä katoksi ja edelleen peittämään uuden palkin toisella puolen. lyhemmät paneelit tuli lyötyä seinällä tiiviimmin ponttiin, joten katossa se on aiheuttanut ajoittain pieniä ongelmia ja ponttia on jouduttu kaventamaan. seinissä ja katossa on vasta ensimmäinen kerros maalia eli kuultavaksi ei tule jäämään.

valaistuksen järjestäminen vinoon kattoon aiheutti hieman pohdintaa, mutta päädyimme toteuttamaan sen valmistamalla liimalevystä kotelot niin, että valaisimien suojakuvut saadaan vaakasuoraan. neljän kotelon ryhmä mahdollistaa monenlaiset valaisinkombot ja toisaalta sijoittelun olipa pöytä kummin päin tahansa.

loppuun vielä vähemmän valmista eli nykyinen keittiön ikkuna ja avattava seinä (joka ei ihmeeksi ollutkaan hirsiseinä). tuosta toivottavasti kulku pian. sitä ennen pitäisi kuitenkin saada tuulikaapinkin katto valmiiksi sekä lattiat molemmille puolen. kauneimmat lattialaatat ovat odottaneet jo joulusta.


  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP