sunnuntai 14. marraskuuta 2010

viikko 2
joko se viikko taas meni??
viikko on sisältänyt purkamista, purkamista, ihania auttaja(purkaja)ihmisiä ja vielä vähän purkamista. sähkösaha (kiitos isi) on osoittautunut remontoijan uudeksi parhaaksi ystäväksi ja väliseinistä on tullut samantien sopivaa takkapuuta. omavaraisuus sen suhteen kestää hetken :) 
iloksemme suurempia yllätyksiä ei purkaessa ole löytynyt. harjaontelotilaan tehtiin kurkistusluukku ja siellä näytti optimismista huolimatta hyvältä! vinoja katto-osia ei tosin ole vielä avattu kun yhdestä kulmasta, jonka räystään puutavara on tiensä päässä, joten sen suhteen vähän jännittää.

tarkoitus on järjestää yläkerta pohjaratkaisultaan hieman toisin, joten väliseinät on purettu suurimmalta osin ja tyhjennetty purusta ( + sukkahousuista, kalsareista, nenäliinoista...), vain runkotolpat jäivät odottamaan uutta tuentaa.
sunnuntain ilo oli lisäksi mm. hinksuttaa rautasahan terällä naulat irti, jotta karmit saatiin ehjänä irti ja varastoon.

purkujätteen määrä on valtava! ensimmäinen kärryllinen purkujätettä lähti pihaa kaunistamasta, mutta tuntuu että lähtikö sitä tosiaan jotain. kätevä on myöskin parveke, jonne voi siirtää osan tilaa valtaavasta jätesäkkivuoresta. onneksi se on iso. vielä kun keksisi miten säkit vinssataan alas ilman että puru- ja naulamatto sataa pihaan. ääh, mietitään sitä toiste.

0 kommenttia:

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP