perjantai 4. toukokuuta 2012

kevätsuunnitelmia


pihaan kipattiin kevään kunniaksi taas kaksi jättivuorta mursketta ja sepeliä. ylämäkeen kärrääminen voi jatkua taas, jiihei! päästään rakentamisen ja remontoinnin ytimeen talven verkkaisten sisätöiden jälkeen. 
puolet kellarin lattiasta on vielä osin avaamatta, osin täyttämättä, joten sinne kärrätään. samoin olisi tarkoitus jatkaa laajennusta, joka jäi viime kesänä kuopaksi yllättävän työläästä pihamylläyksestä johtuen. sinnekin siis kärrätään.

yläkerran terassin lattiaa ei ole varmaan käsitelty koskaan (ok, ei ihan alkuperäinen!) tai ei ainakaan vuosiin. pitäisi hioa viimekesäiset maalitahrat ja sutia musta terassiöljy pintaan ennen kuin pääsee kantamaan uudet terassituolit paikoilleen.

muutama hetki pitäisi kuitenkin vielä yrittää jaksaa istua ja keskittyä kouluprojektiin. välillä on kuitenkin pakko nousta ja käydä ihmettelemässä kevättä ja haaveilla jos tänä kesänä kasvihuone valmistuisi. tomaatit, paprikat ja chilit on toiveikkaasti laitettu kasvamaan. jotain uuttakin tekisi mieli kokeilla.

(ei ole meillä aittaa, mutta mummulassa on)

0 kommenttia:

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP