sunnuntai 2. syyskuuta 2012

valoa


laajennukseen pitäisi miettiä vihdoin sähköt. ruokailutilaan olen mielessäni sijoittanut jonkinlaisen kruunutyyppisen kattovalaisimen (minimalistiminä vinkuu taas kummissaan). olen googlannut satunnaisesti ja liikkuessani bongannut valaisimia, mutta vasta nyt alkaa huomata, että keinovaloa oikeasti tarvittaisiin taas. lampgustafin sivuilta löysinkin nuo muutaman tarpeeksi yksinkertaisen(?!) kristallikruunun, jotka voisivat toimia.


ikilempparini flosin taraxacum todennäköisesti jää ikihaaveeksi.

edellisen asunnon keittiössä ruokapöytää valaissut lisa johansson-papen lisa olisi tietenkin yksi vaihtoehto. mutta se roikkuu nyt vaaleanpunaisella kuistilla ja on siellä ilman sähköäkin kaunis. saattaa olla vähän turhan pienikin isomman pöydän päälle.uusi löytö itselle oli artecnican trianon, joka voisi olla tavallaan moderni versio kruunusta. upea ilman valoa ja vielä hienompi valolla. ja mikä parasta, toimisi päivänvalolampulla.

kivoja seinävalaisimia on vaikea löytää. ja tuulikaappi se vasta vaikea onkin. jos laittaisikin sinne sen kristallikruunun. mietin.

kuvat lampgustaf ja atrecnica

0 kommenttia:

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP