sunnuntai 17. lokakuuta 2010

uusi koti

tai kodistahan vielä ei voi puhua, mutta ainekset sen rakentamiselle ovat olemassa.
hyppy tuntemattomaan ja poistuminen omalta mukavuusalueelta - näin kuvailisin projektia uusi koti. vaikka lähimpään kauppaan ei ole useita kilometrejä, aikaisempaan peilaten voi puhua lähes maalle muuttamisesta. lähes. hienous piileekin tavassa tarkastella asiaa: julkiset kulkee kaupunkiaikataulussa, mutta tarvittaessa voi olla lähes se maalainen ja ihailla ikkunasta avautuvaa peltomaisemaa tai lämmittää pihasaunan. suhteellisen pitkän kerrostaloasuntoajanjakson jälkeen omakotitaloasumisen ominaisuuksia osaa arvostaa.
rakkaus vanhaan sai allekirjoittamaan paperit lähes satavuotiaasta, jota vuodet eivät aina ole kohdelleet lempeimmin. silti ylpeys ja ryhdikkyys ovat tallella. 

koti rakentuu paitsi ihmisistä ja esineistä niin ennen kaikkea muistoista ja tarinoista. tarkoitus onkin kuulostella vanhan talon tarinaa ja jatkaa sitä hienovaraisesti tähän hetkeen päivittäen. remonttimielessä joitakin suurempia muutoksia on tehtävä, mutta välttämättömien jälkeen meillä ei ole kiire minnekään. tutustutaan rauhassa toisiimme. 


tervetuloa matkaan mukaan!


0 kommenttia:

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP