sunnuntai 22. toukokuuta 2011

betonimyllypyöritystä

voi naapureita! lauantai-iltana betonimylly pysähtyi yhdeltätoista ja sunnuntairauhaa häirittiin tänään. no mutta saivatpa ainakin nukkua puoleenpäivään. siis jos rälläkän ääni ei häirinnyt - sitä oli tarjolla jo aamukahviaikaan.peruseväät viikonloppuun: 6 mottia sepeliä, 1000 kg kuivabetonia ja pino kevytsoraharkkoja. lisäksi mm. suodatinkangasta, finnfoamia, harjateräksiä, teräsverkkoa ja muurauslaastia.
+ ihana sää.


näin rakennamme kasvihuoneen:

ja tsädäm. antura valettu ja sokkeli muurattu! kasvihuone rakennetaan vanhoista ikkunoista, joten tahti ei tule olemaan ihan sama tästä eteenpäin. kaikki ikkunat vaativat kunnostuksen ja taidanpa tehdä sen kerralla kunnolla.


tänään myllyssä pyöriteltiin betonit yläkerran kylpyhuoneen lattiaan. jee, nyt sekin on valettu. nyt sitten kuivatellaan ja kastellaan. odotetaan.

3 kommenttia:

K ja M 23. toukokuuta 2011 klo 14.16  

Moi, olipa kiva löytää blogisi kasvihuone juttu :) meille on myös tulossa kasvihuone vanhoista ikkunoita. Ikkunat on hankittu. Talo rakennetaan ensin ja sitten aletaan kasvihuoneen sijoitusta ja rakennusta suunnittelemaan tarkemmin. Odotan mielenkiinnolla teidän kasvihuone projektin etenemistä.

Katri

Anonyymi 23. toukokuuta 2011 klo 15.52  

Vau, miten saitte kaivajan motivoitua? t. Walter

anni 23. toukokuuta 2011 klo 21.07  

katri: katsotaan nyt minkälaisella vauhdilla tuo meidänkään kasvihuone etenee. mutta käy välillä kurkkaamassa!

walter: j vanhassa kunnossapidon haalarissa oli varsin tehokas :)

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP