tiistai 14. kesäkuuta 2011

etanaremontti etenee

vierashuone ei taida valmistua vielä juhannukseksi - loppuu väistämättä päivät kesken. (vieraat vinkvink!)
väliseinät vaatehuoneen molemmin puolin makuuhuoneisiin on pystyssä ja 3/4 vanerilla levytetty. myös vaatehuoneen seinä kylpyhuonetta vasten on saanut jo osin vanerin pintaansa. ajatus oli vain kevyesti hioa ja maalata vaatehuoneen sisäpinnat kun ne ei vaatteiden takaa tule mihinkään näkymään. ulkopuolelle tulee sitten siistimpi näkyvä pinta. puukuitulevyä on ostettu sen verran, että pääsee kokeilemaan.
muutamaan kohtaan yläkerran vh-kh -palikassa tulee ulkonurkkia ja näissä puukuitulevy ei tule kyllä kestämään. listat ei paljon kiinnosta, joten mietin nyt vielä pintaa. siksi tuo yksi vaneroimaton vaatehuoneen seinäkin.

toisessa makuuhuoneessa on aloitettu kattolautojen asennus. kuinka helpolta se tuntuukaan näin todeta, mutta kun ensin sahataan pyöristetyistä laudoista reunat suoriksi (miksei suorareunaista saa mistään??), hiotaan näkyvä höyläpinta +  ne sahatut kantit, putsataan pölystä, maalataan ja annetaan kuivua, on aikaa kulunut jo monta iltaa. jotta homma ei käy liian helpoksi, määrämittaan sahaaminen pitäisi osua enemmän juuri kuin melkein - suunnitelma kun on selvitä remontti mahdollisimman vähin listoin eikä katon ja seinän liittymässäkään voi peittää mittavirheitä. ja lautaa laitetaan tosiaan pienellä raolla, mikä sekin on vähän hankalampaa kun jos latoisi paneelia paketista. mutta nämä ovat niitä valintoja.

ensimmäisiä sähköjohtojakin on vedetty pistorasialta toiselle. ikkunakunnostusta jatkettu. ja parvekeovi tilattu.


parveke on ollut loistava lisätyötila ja lautojakin on päässyt maalaamaan enemmän kun ne aiemmat viisi kerralla. isoja vanerilevyjä on helppo käsitellä ja eristettä mukavampi leikata ulkona. toivotaan, että tuo sadekausi ei kestäisi kovin kauan. maalattu puutavara nimittäin loppui juuri.

0 kommenttia:

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP