maanantai 23. maaliskuuta 2015

alakerran wc

alakerran wc on tuottanut ehdottomasti eniten harmaita; pitkulainen tila (n. 850x2400) on materiaalien suhteen vaikea, kun ei halua korostaa muotoa. akustiikan(kaan) kannalta en halunnut ympärilaatoitettua tilaa, joten jotain muuta oli keksittävä.
lattiaan valitsin mustan kuusikulmaisen laatan ja se onkin kiltisti odotellut lattiassa jo, hmm, sanotaan vaikka että pitkän tovin. yhden seinän suunnittelin ympäripyöreästi tapetoitavan ja loppu meni kategoriaan itselle-suunnittelun-vaikeus, ja tila jäi luvattoman pitkäksi aikaa ovettomaksi varastoksi.
hetki sitten kuitenkin päätin, että nyt etenee ja pala kerrallaan olen tehnyt päätöksiä ja hankintoja. kahden mini-ihmisen kanssa toteutuspuoli on vähän haasteellisempaa, mutta onneksi apukäsiä on välillä ollut tarjolla.
tapettia olisin arponut pisempään, mutta kun eilen eteeni osui rulla ferm livingin harlequin -tapettia 7,5 eurolla, ei sitä voinut olla ottamatta. tätä ennen kun olin vielä juuri googlaillut tapettivaihtoehtoja ja kymmenkertaisia rullahintoja. kolme sekuntia tosin mietin ainokaisen rullan väriä, joka oli rose. vaikka kyseessä ei olekaan mikään hattarapinkki, on vaaleanpunainen on erittäin kaukana mukavuusalueeltani erityisesti sisustamisessa. tänä keväänä meilläkin ollaan kuitenkin mukana jokakeväisissä pastelleissa. ja ainahan voi vaihtaa.


tapetti - ferm living

0 kommenttia:

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP