tiistai 4. tammikuuta 2011

lattia ylös!






tällaista on puuhailtu vähän eilen ja paremmilla työkaluilla tänään lisää. korppumuovimaton ja kipsitasoitteen(?) alla on lautalattia, jota olemme nyt mahdollisimman hellävaraisesti irrottaneet. uudesta tilajärjestelystä johtuen sitä ei sellaisenaan pystytä samassa tilassa hyödyntämään, mutta käytetään se sitten jossakin muussa kohdassa. siis sitten kun ikinä aika riittää sen rapsuttamiseen puhtaaksi; niin ikikiinnittyneistä muovimatosta + tasoitteesta kun sivujen pöly-pesuvesi-yms.lika-kökkö -patinasta. siihen tarvitaankin sitten hiomakonetta ja höylää. sitten joskus.

2 kommenttia:

Anonyymi 6. tammikuuta 2011 klo 16.35  

Huh huijaa, ovatko vanhat laudat leveitä? Taitaa tulla taas monta säkillistä purua. Montako m2 uutta lattiaa täytyy asentaa? Onneksi pahat pakkaset hellittää viikonloppua kohti. t. Walter

anni 6. tammikuuta 2011 klo 20.57  

ihan hienoa paksua ja leveää (n. 120mm) lautaa olisi osittain kyllä, mutta harmittavien uusien remonttikerrosten alla. no katsotaan missä käytetään myöhemmin parhaat ehjät talteenotetut. käytävällä oli erilaista lautaa ja eri suuntaan, joten siksikin hankalaa tuo uusiokäyttö. mutta nyt laitetaan sitten kokonaan uusiksi yhtenäinen lattia, eli noin 45m2 miinus kylppäri.

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP