sunnuntai 21. marraskuuta 2010

viikko 3

kauhulla katselen säätiedotusta ensi viikolle - ääks, jos tulee oikeasti kylmä. 
yläkerran puuhamaassa ollaan päästy vaiheeseen, että yläpuolella on suurimmalta osin jäljellä enää kannattajien lisäksi aluskate ja pelti. tämä rakenne ei taida u-arvolla varsinaisesti juhlia. no eipä ainakaan tule lumi sisälle. jos sitä nyt sattuisi satamaan.

näyttäisi siltä, että peltikatteessa on ainakin kahdessa kohtaa jonkinlainen vuotokohta ja ensi kesänä pitää miettiä toimenpiteitä katon(kin) suhteen. räystäsrakenne on yhdeltä kohtaa pehmentynyt ja toisesta kohtaa jo-aiemmin-vahvistettu-kattotuoli täysin poistomateriaalia. muuten yläpohja on ollut ikäisekseen yllättävän hyvässä kunnossa eikä ainuttakaan hiirtä, lepakkoa, oravaa tai muutakaan raatoa ole löytynyt. hämähäkinseittiäkin yllättävän vähän. puru on ollut suurimmalta osin kuin juuri laitettua. ja sitä on ollut PALJON. säkitettyä tavaraa on jo ainakin 60 jätesäkkiä (hyvä pehmeä pulkka muuten, vinkvink!). 


nostaaksemme yläkerran huonekorkeutta, ja no vahvistaaksemme rakennetta, vaihdamme kattotuolien puutavaraa. ensimmäiset kertopuut onkin jo naulattu kattoon ja seuraavat ensiviikon to do -listalle. pitäisi tilata pitkät kattopalkit ja saada tarvittava puutavara kattoon ennen kun päästään asentamaan ystävällisesti ilmestynyttä ensimmäistä vintti-iita -kerrosta. sen jälkeen pääsisi työskentelemään taas ilman hanskoja ja pipoa.


jossain välissä pitäisi ehtiä tehdä taas suunnittelutyötäkin ja ratkaista asioita mm. ilmanvaihdon suhteen, mutta toisaalta tuntuu tärkeältä saada vaan asioita eteenpäin mikäli -18 toteutuu ensi viikolla.

remonttiviikon päätteeksi löylyt pihasaunassa - tykkään :)


0 kommenttia:

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP