keskiviikko 3. marraskuuta 2010

voihan keittiö!
























tulipa taas todettua, että hyvä keittiö on paljon enemmän kuin se, miltä se näyttää. (vaikka tokihan se saisi myös hyvältä näyttää. tai siis pitäisi) syvät alakaapit ja nurkkayläkaapit saisi kadota maailmasta ja loput varastot pitäisi polttaa isossa roviossa. ainakaan niitä ei saisi asentaa enää ainoaankaan keittiöön. toimiva jätekaappi maksaa mielestäni itsensä hetkessä takaisin käytettävyydellään. varsinkin jos sille uhrataan 600mm vähäisestä säilytystilasta pitäisi sen sisältää muutakin kun pikkusanko, tai kaksi. (en tiedä pitäisikö tunnustaa, mutta ikävöin vanhan asunnon blancon vaunukaappia..) nykyisessä keittiössä oikein mikään muukaan ei nostata peukkuja, mutta näillä mennään ja joku päivä sitten jotain muuta taas.




fiilistelyn ja haikeilun tueksi vielä muutama kuva vanhasta keittiöstä. sniif.

2 kommenttia:

Anonyymi 13. joulukuuta 2010 klo 0.09  

Höh? Miksi alakaapit ja miksei laatikoita? Meillä alakaapit mahd. vähiin ja tilalle laatikoita. Toimii!

Ja jätesysteeminä toimii kapeampikin kuin 60cm; 30cm laatikosto jossa ylemmässä sankot biojätteelle ja sekajätteelle ja alemmassa pahville. Jätesanko työtason tasalla on mielettömän kiva. Ei tarvi kumartua ja ei roisku biojätteet ympäristöön.

anni 13. joulukuuta 2010 klo 7.21  

hmm, taisit tulkita tekstini hieman väärin. "syvät alakaapit ja nurkkayläkaapit saisi kadota maailmasta..." jos katsoo suunnittelemaani meidän edellistä keittiötä (kuvat alempana) niin kaapit ovat todellakin minimissä: uudin vieressä vedettävä jätekaappi + integroitu apk ja toisella puolella kattilakaappi vedettävillä metallikoreilla.

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP