sunnuntai 2. tammikuuta 2011

viikko 9


viikot ne vaan vilistää. mutta meillähän ei ole mitään kiinteää remonttideadlinea, joten ei periaatteessa ei hätää sen suhteen. varsin huonosti epäjärjestystä ja keskeneräisyyttä kestävää kuitenkin koetellaan ja kiikarit tulevaisuuden tiirailuun tulisivat hetkittäin tarpeeseen. niin usein toivoisi lisäksi lisää tunteja vuorokauteen. lisää päiviä viikkoon.

yläpohjan eristeet loppuivat kesken, joten vielä vähän puuttuu toisesta kerroksesta (ennen sitä kolmatta, jonka asentamisen kuvittelisi olevan jo hyvinkin sujuvaa). ensi viikolla olisi tarkotus purkaa lattia ja tyhjentää välipohja, jotta selviää sen rakenne ja pääsemme suunnittelemaan kylpyhuoneen rakenteita. ilmanvaihtoa varten olisi tarkotus vetää putkia välipohjassa - kunhan vaan ehtisi pähkiä sen systeemin.. valloxin blue sky vai joku muu, hmm. loistavaksi lämmöntuottajaksi osoittautuneen takan lämpö olisi kiva saada jakautumaan tasaisemmin. ja tietenkin hoidettavana on normipoistot keittiöstä, kylppäristä ja wc:stä. ennen kun välipohjaan voidaan laittaa uudet eristeet pitäisi vetää ne päätetynsysteeminmukaiset putket eikä välipohjaa huvittaisi pitää kovin kauan aukikaan ettei lämpö turhaan karkaa alakerrasta ylös ja ulos, jossa ulkoseinien eristäminen odottaa välipohjan avaamista. puuh, lisätunnit tulisivat tosiaan tarpeeseen. ja/tai olisipa edes kesä.

näillä uuteen viikkoon ja uuteen vuoteen!

4 kommenttia:

Anonyymi 3. tammikuuta 2011 klo 15.32  

Hyvältä näyttää, vielä 3. kerros? Millainen ilmarako teillä on kattolautojen ja pu-eristeen välissä? t. Walter

anni 3. tammikuuta 2011 klo 19.24  

juu, vielä laitetaan kolmas ohut 30mm:n kerros. koska se tulee vinoillakin kattopinnoilla yhtenäisenä yli, on asentaminen (toivottavasti) joutuisaa.
tuuletusrakoa jäi ruhtinaallinen 60mm.

Anonyymi 4. tammikuuta 2011 klo 6.25  

Löysin blogisi ja mielenkiinnolla täällä projektia seurailen, kun itsekin hieman vastaavan olen juuri aloittanut.
Paljon tsemppiä projektiin! :)

anni 4. tammikuuta 2011 klo 9.04  

tervetuloa seuraan ja tsemptsemp omaan projektiisi!

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP