tiistai 13. maaliskuuta 2012

listoja naps, napsalkaa näyttää jo hyvältä jos valitaan kuvakulma oikein.

puuvalmiit listat löytyivät parkanon höyläämön valikoimista ja maalina on kaikesta huolimatta uulan into-kalustemaali (tyytymätön asiakas sai tilalle uuden maalin).
kylpyhuoneessa ei ole tapahtunut aikoihin juurikaan mitään, koska suunnitelmana oli saada yläkerta siihen kuntoon, että siellä voi asua ennen kun alakerrassa avataan mitään pintoja vaikka kuinka mieli tekisi. viemäri ja vesijohdot ovat matkalla kellariin, mutta päättyvät edelleen jääkaapin päälle, joten toistaiseksi se siitä suihkuttelusta. nyt kuitenkin suihkuosion mustat seinälaatat on saumattu mustalla ja valkoisella olisi tarkoitus jatkaa pian loput seinät, jotta päästään tekemään kattoa. kattoon tulee kapeaprofiilinen siskonpaneeli, jonka pintakäsittely on edelleen vähän auki. löysin vanhan purkin mustaa osmocoloria ja sitä ainakin kokeilen. mutta siis mustaa ja valkoista kattoonkin.

4 kommenttia:

Anonyymi 13. maaliskuuta 2012 klo 16.37  

Hei! Millä perusteella suosit Uulan maalia vs. perus akrylaattipohjainen? nim. kaipaa suosituksia Uulalle :)

anni 13. maaliskuuta 2012 klo 18.46  

hei! ajatuksena kasviöljypohjainen maali tuntuu miellyttävämmälle + ehdottomat plussat ovat hajuttomuus, nopea kuivuminen ja miellyttävä maalattavuus verrattuna esim. tikkurilan helmi-maaliin. jos jotain negatiivista, niin kiiltävämpi versio olisi kiva

Ride 15. maaliskuuta 2012 klo 22.49  

Hei! Mikä ihana blogi! Ja tota osb-levyä seinässä! Käsittelitkö sitä jollain? Mietinnässä itsellä mihin sitä käyttäisi. Mutta..Kyyyllä on ihana koti teillä!

anni 16. maaliskuuta 2012 klo 9.20  

hei, ja kiitos :)
osb on tosiaan mukava kontrasti ja jätin sen toistaiseksi käsittelemättä - kellastukoon hetken rauhassa, ajattelin. monta muutakin kivaa juttua siitä saisi, katsotaan mitä syntyy jämistä..

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP