keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

miettii valaisimia

olen pitänyt portaan valaisemista ajatuksena ongelmallisena, ja siirtänyt ongelmaa aina tuonnemmaksi. mutta jotta sähköä olisi siellä missä tarvitaan, pitäisi tehdä pian päätöksiä. en halua mitään epäsuoraa valaistusta en portaan alle enkä käsijohteeseen. en ledeillä, enkä putkilla. olen mielikuvitellut ja alustavasti piirtänytkin yksinkertaisesti yhden seinävalaisimen lepotasolle, mutta se malli!


sairaslomalepäämisen ansiota tai ei, mutta ajatus on yhtäkkiä hyvin kirkas. tämä hankitaan (ehkä ei värisuoraa kuitenkaan!), mutta vasta kun remonttipölyt on pyyhitty. seppo kohon secto 4230 se on.

kuva: Secto

2 kommenttia:

Minna 30. maaliskuuta 2011 klo 19.40  

Tyylikäs ja ajaton valinta, upea valaisin!
Portaiden valaiseminen on myös minun mielestäni haastavaa. Portaassa pitäisi olla tarpeeksi valoa, jotta näkee, mutta ei saisi heijastaa silmään...
Mies haluaisi portaisiin reunan alle ledit, mutta hannaan vastaan. Se näyttää kaikki pölyt ja ei auta vaikka joka päivä siivoisin... keskusteluja käydään vielä. :D

Mikä se yhdistävä tekijä oli niissä kylppäreissä? Puoliseinä? Kehyspeili? jäi vaivaamaan, hih..

dotdot 30. maaliskuuta 2011 klo 20.08  

valaisin on yksi vanhoista lemppareistani, en vaan ymmärrä miksen ajatellut sitä aiemmin tuohon paikkaan. valaistusominaisuuksiltaan se ei ole paras portaaseen, mutta en vaan voi ajatella mitään "uudempaa" ratkaisua.
rohkaisen jatkamaan keskustelua ledeistä edelleen, vaikka en tiedäkään tilanteesta tarkemmin!

(jalkalista, ei kerrota muille :) )

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP