sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

viikko 22

siniset ja punaiset putket roikkuu katosta jääkaapin päällä!

touhukas viikonloppu takana ja remontti hyppäsi taas loikan eteenpäin. hop. isi-ihminen tuli ja porasi ylimääräisen ilmahormin pois. samoin lähti vastakkaiselta puolelta tiiliseinän pätkä. aivan hirmuinen pöly, mutta nyt ne ovat tieltä vihdoin pois ja kylpyhuoneen seinät pääsee ehtiessä rakentamaan loppuun. heittelin purkutiilet parvekkeelta pitkin pihaa, jotta mahdollisimman moni pysyisi ehjänä. ajattelin, että niistä rakentelisi vielä jotakin. kauniita ovat. piha ei. pitää varmaan huomenna siivota.

toinen vanha tulisijan pohja jouduttiin jättämään osittain paikoilleen, varmuuden vuoksi. vesi- ja viemärivetoja varten betonilaattaa piti kuitenkin piikata. vanhaan sikin-sokin-välipohjarakenteeseen kunnollisten kaatojen saaminen edellytti myös paitsi suunnittelua, pientä rakenteiden muotoilua; sähkösahaa ja rälläkkää. mutta siellä ovat putket paikoillaan yläkerran lattiassa ja jääkaapin päältä tulevat alas. ihan vielä ei siis suihkutella.

testiksi ostin vajaan 3 litraa uulan into-maalia ja ensimmäiset laudat maalattuani olen ihastunut. miellyttävä maalattava + täysin hajuton. ja lisäksi tietenkin hengittävä maali. oi, tykkään. valittu sävy näytti äkkiseltään vähän liian sinertävältä, mutta väärässä valossa ja väärien värien ympäröimänä mikä vaan voi näyttää miltä vaan. askartelin lattian ja seinän liittymään vielä ilmansulkupaperikaistaleet, joista saa sitten jatkaa välipohjaeristeen päälle paperit. vielä reunimmainen lattiapalkki ja sen jälkeen voi alkaa kiinnittää maalattuja lautoja seinään. tilaa maalaamiselle ei juuri ole, joten täytyy edetä muutama lauta kerrallaan. etenee se niinkin.

ilmahormi lähtee
ilmahormi lähti
ennen putkia

0 kommenttia:

  © Blogger template 'Morning Drink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP